Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πνίγηκε 48χρονος ψαράς από τον Πλάτανο

Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Αμαλιάπολης εντοπίστηκε 48χρονος Πλατανιώτης μετά απο μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού με τη συμμετοχή δυτών κι ενός ελικοπτέρου "Σούπερ Πούμα".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ξυδόπουλος Χρήστος, κάτοικος Πλατάνου, είχε φύγει από το σπίτι του προκειμένου να ρίξει δίχτυα με μια μικρή ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή της Αμαλιάπολης. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι πιθανότατα στην προσπάθειά του να ρίξει τα δίχτυα, παρασύρθηκε από αυτά στη θάλασσα, καθώς βρέθηκαν μισοριγμένα, με αποτέλεσμα να μπλεχτεί και να μην μπορέσει να ανέβει ξανά στην επιφάνεια.

Η βάρκα εντοπίστηκε αρχικά σε θαλάσσια περιοχή κοντά στις εγκαταστάσεις των Κυλινδρόμυλων "Λούλη" να έχει αναμμένη μηχανή, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται πάνω ο ψαράς. Τελικά με τη συνδρομή δυτών και μετά από εκτεταμένες έρευνες, ο άτυχος 48χρονος ανασύρθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς διαπιστώθηκε πως το ένα του πόδι είχε μπλεχτεί στα δίχτυα.

Να αναφερθεί ότι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ζητήθηκε και συμμετείχε στις έρευνες κι ένα ελικόπτερο "Σούπερ Πούμα", το οποίο έχει τη δυνατότητα για επιχειρησιακές έρευνες διάσωσης κατά τις νυχτερινές ώρες. Επίσης, στις έρευνες συμμετείχαν με φουσκωτό σκάφος και πένετε εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν για να συνδράμουν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Η κηδεία του άτυχου 48χρονου, πατέρα ενός ανήλικου τέκνου, θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 6.00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου